Kurs- og foredragsholdere

Ingvald R Ingebretsen har Lightroomkurs for Arendal fotoklubb (foto: Arnfinn Nyland)

Som Norges største interesseorganisasjon for amatørfotografer, ønsker NSFF å tilby verktøy som gir økt fotoglede. Derfor tilbyr vi rabatterte kurs og workshops. Samarbeid med dyktige kursholdere er et viktig ledd i dette arbeidet.

Husk at klubben som arrangør kan søke Studieforbundet om støtte til kursaktivitet etter visse retningslinjer. Klubben kan få støtte per time med eller uten instruktør.

Vi presenterer her kurs- foredragsholderne som NSFF har inngått avtaler med. Flere av disse gir NSFF-medlemmer rabatt på deltageravgift på kursene sine, eller de tilbyr en pakkeløsning der de kommer til deres klubb og holder kurs der.

Blueberry Photography – Anne Lise Flavik og Katrine Adler Gjerde

Blueberry Photography er bygget på gleden og lidenskapen for fotografiet. Vi er så dedikert at vi ønsker du skal få noe av den samme begeistringen!

Gå til siden

Arnold Hoddevik

Arnold Hoddevik har skrevet bok om Lightroom, og holder kurs i bruk av dette programmet. Han kan også holde inspirasjonsforedrag.

Gå til siden

Henrik Strømstad

Henrik Strømstad holder inspirerende foredrag, kurs og workshops med spisskompetanse innen tema landskapsfoto, friluftsfoto samt bruk av filter.

Gå til siden

Bjørn Joachimsen

Bjørn Joachimsen har over 20 års erfaring i fotofaget og er en av de mest aktive kursholdere i Norge. Kursene spenner over et bredt felt og omfatter portrettfoto, landskap, Lightroom, Photoshop og mye annet.

Gå til siden

Ingvald R Ingebretsen

Å holde kurs og foredrag innen fotografering og bildebehandling er nesten like morro som selve fotograferinga. Å hjelpe til slik at andre også klarer å "knekke koden" er en herlig opplevelse.

Gå til siden

Reidulv Lyngstad

Reidulv Lyngstad er en merittert fotograf og fotolærer, med deltagelse på det norske landslaget i aktfoto. Han holder foredrag og workshops i aktfoto og kunst-/ kreativ foto.

Gå til siden

Torbjørn Tandberg

Torbjørn Tandberg holder kurs, workshops og foredrag. Han har mer enn 25 års erfaring som fotograf, og er kåret til Årets fotograf både i Norge og Sverige.

Gå til siden