Fordeler for det enkelte klubbmedlem

Gjennom et aktivt medlemskap i fotoklubb og NSFF vil man øke sin kompetanse og finne inspirasjon. For det enkelte medlem vil det være en rekke spesifikke fordeler:

Gunstig kameraforsikring

NSFF har inngått avtale med If Skadeforsikring om kollektiv skade-/ verdiforsikring. Her kan man velge mellom seks ulike verditrinn, og få en årlig polise til svært gunstig pris. Forsikringen gjelder for hele verden, har en egenandel på kr 1500,- og har ellers standard vilkår.

Rabatt på Fotomag

Rabatt på lesestoff

Én måned gratis på utdannet.no

Utdannet.no fungerer som strømmetjenester for musikk eller TV-serier: for en fast månedspris får man tilgang til over 200 nettkurs på norsk – over 50 av disse handler om foto- og filmredigering. Som medlem av NSFF får du én måned gratis tilgang. Kontakt din klubbleder for rabattkoden, som du så benytter under bestilling av månedsabonnement.

Redd slettede bilder!

Lærerikt

Man kan delta på kurs og workshop til rabattert pris hos våre tilknyttede kursholdere, enten kurset arrangeres av klubben eller man deltar på privat initiativ. Det er også mulig å laste opp bilder til nsff.no for konstruktiv kritikk fra andre medlemmer.

Rabatt hos Topaz Labs

Det gis 15 % rabatt på programvare for bilderedigering hos Topaz Labs. Kontakt din klubbleder for rabattkoden!

Rabatt hos ON1

Som medlem i en NSFF-tilknyttet klubb får du 15 % rabatt på programvare fra ON1.

Sponsorstøtte

Rabatt på produkter, kurs samt utstillingsstøtte hos vår sponsor CEWE Japan Photo. Les mer om dette her.

Sosialt og inspirerende

  • Man kan delta på film- og fototreff – med workshops, foredrag, utstillinger og hyggelig samvær med andre entusiaster.
  • NSFF-medlemmer har også rabattert deltageravgift på Nordic Light samt på Norsk Naturfotofestival; Nordens største naturfotofestival.

Bli publisert!

Alle NSFF-medlemmer kan sende inn bidrag til NSFF Årbok, og får et gratis eksemplar av denne tilsendt årlig. Klubber som leverer minimum fem bidrag er garantert å få med minst ett bilde i Årboka.

Støtte til prosjekter

Man har anledning til å søke NSFFs stipend til foto- og filmprosjekter som ellers ville være for utfordrende økonomisk. 

Det er også mulig å søke CEWE Japan Photo om delsponsing av print til utstilling.

Still ut bildene dine

H12 Galleriverkstedet i Oslo tilbyr utstillingsplass til redusert pris, les mer om dette her.

Finn en klubb!

Noen butikker og kurstilbydere gir rabatter til NSFF-medlemmer mot fremvisning av medlemskort. Nedenfor forklares hvordan du skriver ut dette slik at du kan ha det i lommeboka eller bære med deg på annen måte:

Hvordan skrive ut medlemskort

Logg inn på Rubic-appen via lenken app.rubic.no. Du bruker samme brukernavn og passord her som på medlemssida i konkurransesystemet.

Startskjerm Rubic-app

Når du er logget inn står du på din medlemsside med medlemskortet synlig i høyre sidestolpe på pc, ev. ved å scrolle litt nedover på mobil. Du kan herfra velge om du vil ha medlemskortet tilsendt via e-post eller om det skal åpnes i eget vindu for derfra å skrive det ut. All informasjon inkludert medlemsnummeret ditt er automatisk fylt ut på kortet. Du kan også velge å laste opp et profilbilde om du ønsker det.