Medlemstjeneste: Bildevurdering

Bildevurdering er et godt verktøy for å utvikle seg som fotograf. På nsff.no kan man laste opp bilder og få kommentarer på disse fra en gruppe frivillige med-fotografer.

Klubbkvelder er gode arenaer for bildevurderinger, men for mange kan det være skummelt å eksponere seg selv og sine bilder for et fullsatt klubblokale. Da finnes det heldigvis alternativer.

På nsff.no finnes en nettbasert bildevurderings-tjeneste som er tilgjengelig for våre medlemmer. Her har vi knyttet til oss en gruppe erfarne fotografer som vurderer de bilder som lastes opp for vurdering. For å delta med ditt bilde logger du inn på medlemsseksjonen og finner frem til opplastingslenken sammen med de andre konkurransene som er tilgjengelige. Bildevurderingen starter på nytt to ganger i året.

Er du interessert i å være med som bildekritiker, send en e-post til vara1@nsff.no

NSFF har en facebookgruppe kalt Bildegalleri, her kan man også laste opp bilder og be om å få dem vurdert. Denne gruppen er ellers ikke ment for bildekritikk, så vær forsiktig med å kommentere andres bilder med mindre det eksplisitt etterspørres tilbakemeldinger.

NSFF Magasin

Finn en klubb!

Sponsor:

CEWE JapanPhoto