Blueberry Photography – Anne Lise Flavik og Katrine Adler Gjerde

Blueberry Photography – Anne Lise Flavik og Katrine Adler Gjerde

Kan en amatørfotograf bli verdens beste fotograf?
Ja! Alt er mulig!

Blueberry Photography er bygget på gleden og lidenskapen for fotografiet.
Vi er så dedikert at vi ønsker du skal få noe av den samme begeistringen. Vi verdsetter talent, lidenskap og nysgjerrighet, og tror at det skal noen egenskaper til for å lykkes: engasjement, hardt arbeid og en liten dose talent. Vi har tonnevis med engasjement og elsker å se våre deltakere lykkes, gamle, unge, amatører eller profesjonelle. Hvis dine beste bilder fortsatt er inne i deg, kan vi inspirere deg til å få dem ut. Barn og unge skal under våre vinger å bli tilbudt forståelse av farer og gleder ved fotografiet anno 2019.

Visuell kommunikasjon brukes mer og mer i hverdagen. Snap, Instagram og Facebook. Kameraet er med overalt til enhver tid. Det finnes en ABC. Den skal vi lære bort ved hjelp av mange forskjellige inspiratorer.
«There are so many ways to express with the camera», har den verdenskjente fotografen Sarah Moon uttalt. Vi gjør hennes ord til vår handling.

Blueberry Photography jobber med undervisning innen fotografi. Kulturskole for barn og unge, workshops, kurs og eventer er på programmet.
Vi er nyetablert men har lang erfaring fra bransjen.

Hvem er vi?

  • Katrine Adler Gjerde har bred erfaring fra leverandørsiden i bransjen fra selskapene i Interfotogruppen. Hun har de siste 10 årene jobbet som daglig leder for Bresson AS, Leica importøren i Norge. En skikkelig god organisator med et mildt og humørfylt vesen.
  • Anne Lise Flavik er fotograf og har blant annet vært primus motor for Nordic Light i Kristiansund fra starten i 2006 til høsten 2013, og jobbet senere som prosjektleder i Fotografihuset fra 2014 frem til juni i år. Hun er superaktiv og liker å få ting unna!

Katrine og Anne Lise har samarbeidet før. De fant hverandre igjen over en kaffekopp.
Gleden var stor da begge ønsket å jobbe sammen. God match og mye energi! Og ikke minst, kjærligheten til fotografiet.

Vi setter kvalitet som første bud og Blueberry har gode forbindelser globalt. Vi velger oss kun de beste til å undervise, gi av seg selv og dele hemmeligheter.

Workshopene vil holdes i Oslo og rundt om i verden. Med god erfaring i å finne spennende workshopsteder blir du med på et eventyr med kamera. Blåtur og overraskelser er med i programmet. Vi vil bevege oss rundt i Norge og planlegger både Oslo, Stavanger og Tromsø neste år. Stockholm, Gøteborg og København likeså.
NSFF-medlemmer tilbys 10 % rabatt på kursavgift ved direkte påmelding til katrine@blueberryphotography.no.

Vi har arrangert mange workshop, og foruten i Norge har det vært: Los Angeles, Havana, Barcelona, Venezia, Toscana, Procida, Billina (Tsjekkia), Galway, Duorodalen, Paris, Cognac, Orkenøyene, Naxos, Symi, Istanbul. Vi planlegger flere utenlands workshop fremover, og dere i NSFF er de første til å få nyheten.
Albania og Cuba i 2020 og Colombia i 2021. Programmet vil om kort tid ligge på sidene våre.

Meld deg på nyhetsbrev fra oss, gå inn på vår hjemmeside blueberryphotography.no og lik oss på Facebook og Instagram.

Kom igjen! Bli kjent med oss i Blueberry Photography!
Når du vet vi gjør det beste for deg!