Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

NSFF tilbyr våre medlemmer og medlemsklubber rabatter hos en rekke dyktige kursholdere. Du finner en oversikt over disse på denne siden. Fra september 2019 er også Blueberry Photography på denne lista, og her er invitasjon til første workshop i deres regi:

Workshop i arkitektfoto (Foto: Tove Lauluten)

Workshop i arkitektfoto (Foto: Tove Lauluten)

Arkitektfotografering i byen med det store hjertet – Oslo

Tove Lauluten

Tove Lauluten

11.-13. oktober starter Blueberry Photography et samarbeid med Tove Lauluten. Hun er arkitektfotograf og lever og ånder for fotografiet, og er et sprudlende menneske. Hun skal ta oss inn i spennende uterom i Oslo. Både nytt og gammelt. Hva gjør vi med styrtende linjer? Hvordan får vi orden i kaoset? Farger som passer sammen. Nytt og gammelt. Hus og folk!
Sjekk ut: blueberryphotography.no/workshops/arkitekturfotografi. NSFF-medlemmer får 10 % rabatt på kursavgiften ved direkte påmelding til katrine@blueberryphotography.no.


Kan en amatørfotograf bli en av verdens beste fotografer?

Ja! Alt er mulig!

Blueberry Photography, drevet av Katrine Adler Gjerde og Anne Lise Flavik, er bygget på gleden og lidenskapen for fotografiet. Vi er så dedikert at vi ønsker du skal få noe av den samme begeistringen. Vi verdsetter talent, lidenskap og nysgjerrighet, og tror at det skal noen egenskaper til for å lykkes: engasjement, hardt arbeid og en liten dose talent. Vi har tonnevis med engasjement og elsker å se våre deltakere lykkes, gamle, unge, amatører eller profesjonelle. Hvis dine beste bilder fortsatt er inne i deg, kan vi inspirere deg med å få dem ut.

Du finner mer informasjon om Blueberry Photography i vår ressursseksjon.