Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Søndag 22. mai kl 18.00 skjer det – offentliggjøring av årets norgesmestere i film for hobbyfilmere!

1000-vis av timer er lagt ned av hobbyfilmere for å lage film til årets NM. Filmutvalget har også lagt seg i selen for å lage en sending som presenterer de beste filmene. Både de nominerte og de premierte filmene vil bli vist, helt eller delvis.

Hele 49 filmer deltar i årets konkurranse, derav 16 stk som er nominert fra 6 klubber. Disse går videre til juryering i årets NM. Her får du en smakebit av filmene som vises på søndag:  NM i film 2022 – årets høydepunkt for oss hobbyfilmere – Norsk Selskap for Fotografi (nsff.no)

Kjekt om du logger deg på, via NSFF.no klokka 18, og ser sendingen sammen med oss andre filminteresserte. Vi kan love en drøy time tettpakket med programposter som vi håper faller i smak hos dere som liker å sysle med filmopptak og redigering.

Denne meldingen er sendt til alle medlemmer i NSFF, men visste du at de ivrigste filmfolkene har registrert sin interesse i medlemsdatabasen vår? Det betyr at de får alt Filmutvalget har av store og små film-nyheter. Hvis du er en av oss, så bør du registrere deg slik:  Bli med i egen filmgruppe – Norsk Selskap for Fotografi (nsff.no)

Og synes du det blir for slitsomt, så send en mail til film@nsff.no, så sørger vi for å få deg med i filmsamarbeidet. 

Da håper vi å kjenne ditt digitale nærvær på søndag kl 18.00. Tror alle de nominerte filmskaperne hadde satt pris på et stort publikum.

Rune Haaland
nyvalgt leder av Filmutvalget