Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Photo by Moritz Mair from Pexels

Photo by Moritz Mair from Pexels

Er du en av oss som ønsker å jobbe litt med film framover? Da er det viktig at du gir deg til kjenne!

Meld deg på her, så vil du bli lagt til en gruppe i systemet som får ekstra mye info for filminteresserte framover. Ikke bry deg om at det står en påmeldingsfrist på skjemaet; listen blir kontinuerlig oppdatert, og du er med fra det øyeblikket du registrerer deg.

Når du først har meldt deg på – om du ønsker å hjelpe Filmutvalget litt ekstra så snakk med andre rundt deg som du vet er filminteressert og få dem med! Kanskje du ønsker å bli kontaktperson for film i din klubb? Skriv en melding til filmansvarlig@nsff.no så følger vi deg opp litt ekstra.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med alle dere som jobber med film i NSFF.