Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Gullmedalje monokrom 2021: Reinsdyrbukk, foto Atle Helland, Kvinnherad fotoklubb

Gullmedalje monokrom 2021: Reinsdyrbukk, foto Atle Helland, Kvinnherad fotoklubb

Trondhjems Kameraklubb inviterer til 5. Munken fotokonkurranse – Trondheim nasjonale 2022. Nytt av året: tre tema, trykt katalog og justering av regler for antall piksler i bildet.

Tema

Konkurransen har fra 2022 tre tema:

  • Monokrom – fritt motiv
  • Farge – fritt motiv
  • Ansikt og kropp

Se definisjoner i konkurransereglene.

Innlevering

Bildene skal leveres digitalt her: http://www.photocompentries.net/?org=TKK. Det kan leveres inntil 4 bilder i hvert tema. Bildestørrelse skal være 1920 piksler langs lengste side. Les alle retningslinjene i konkurransereglene.

  • Innleveringen åpner 19. februar
  • Innleveringen stenger 27. mars, kl. 23:59

Premiering

Det deles ut TKK gull-, sølv- og bronsemedaljer til de beste bildene i hvert tema. I tillegg vil det bli utdelt Thor Melhuus minneplakett til beste portrett og NSFF pokal til beste fotograf totalt.

Katalog

Det vil i sendes ut en pdf-katalog med resultater fra konkurransen. Dersom vi oppnår like mange deltagere som tidligere år, vil vi få laget en trykt katalog som sendes til alle deltakerne.

Godkjenning

Konkurransen er godkjent av NSFF (Patronage 2022/1) og resultater fra konkurransen vil derfor telle til NSFF plaketter og hederstegn.

Konkurranseregler

Les reglene nøye. Her finner du også en veiledning til hjelp med webgrensesnittet for opplasting av filer til konkurransen.