Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

NSFF er en av tre medeiere i Norsk Naturfotofestival, og våre medlemmer kunne før jul kjøpe festivalpass til early bird-pris. Etter gårsdagens positive nyheter fra regjeringen forlenges nå tilbudsperioden!

Vi gjør samtidig oppmerksom på at det begynner å bli fullt på hotellet, så ikke nøl med å booke rom der om du kommer langveisfra.

Dette skriver styreleder i Norsk Naturfotofestival, Øyvind Antonsen:

«NNFF har høye ambisjoner for den årlige festivalen – vi skal ha foredrag med fotografer som er anerkjente både nasjonalt og internasjonalt, fengende utstillinger og ikke minst ei attraktiv fotomesse. For å få til dette, er vi avhengig av et tilstrekkelig antall deltakere for å sikre økonomien i arrangementet. Vi har valgt å satse fullt og helt på at det i 2022 blir festival på samme nivå og med like høy kvalitet som tidligere, og det er dette vi planlegger for.

Vi forstår at mange av våre faste gjester har vært usikre på deltakelse i år. For å signalisere at alle er velkomne, åpner vi igjen «early bird»-tilbudet for NSFF-, Biofoto-, og NN-medlemmer fram til utgangen av februar.

Vi håper å se deg på Ski 11.-13. mars!»

For lenke til festivalpasstilbud, se e-post utsendt via Rubic-medlemssystem.