Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

2680 Vågå

Forlaget Bokstav og Bilde as slår til med knalltilbud for NSFF-medlemmer: boka som feirer 30-årsjubileet til Morten Krogvolds workshoper på Vågå tilbys nå til spesialpris, bestill den for kun 350 kroner. Dette er fire kilo fullspekket med inspirasjon, og den anbefales sterkt!

Det er selvsagt bildene som dominerer denne boken; nesten fire hundre fotografier fra kursdeltakere gjennom 30 år. Rundt to hundre av bildene er kommentert av Krogvold, og disse kommentarene – sammen med et fyldig forord – gir et innblikk i det som må kalles Morten Krogvolds metode.

«Hva er dette? Hva skjer her?» Teknikken blir aldri annet enn et verktøy for å skape bilder som berører sinnet. Det er undringen og menneskers følelser som ofte skaper et godt bilde.

(Fotomag 4/19)

Boka kan kjøpes ved henvendelse direkte til forlaget med NSFF økonomiansvarlig på kopi. Porto kommer i tillegg, så fellesbestillinger anbefales. Veil. utsalgspris i butikk er kr 599,- og i nettbutikk kr 499,-, som NSFF-medlem kan du nå altså kjøpe den for kun kr 350,-.

Les mer om boka og om hvordan den bestilles til medlemspris her.