2680 Vågå: Morten Krogvold Workshop 1989–2019

Boka 2680 Vågå forteller 30 års historie om Krogvold Workshop i tekst og bilder. NSFF-medlemmer kan bestille denne inspirerende kolossen av ei bok til svært redusert pris.

Det er 30 år siden Morten Krogvold første gang hadde workshop i Vågå. Mer enn 5000 talenter har han inspirert, kritisert, engasjert og båret fram som bedre fotografer på Vågå Hotel. Nå er disse 30 årene samlet i kunsttrykk mellom to permer.

(Fotomag 4/19)

(Utsalgspris for boka er hhv. 599 kroner i bokhandel og 499 på nett).

Boken om Morten Krogvolds workshops i Vågå gjennom 30 år er tung materie. Nesten fire kilo tung. Denne store og innholdsrike boken oppsummerer utviklingen fra et hasardiøst stunt i 1989 til det som er blitt en viktig institusjon både i Vågå og i norsk fotografi.

Det er selvsagt bildene som dominerer denne boken, og denne gangen er det ikke Krogvolds egne bilder, men totalt nesten fire hundre fotografier fra nesten like mange kursdeltakere gjennom 30 år. Rundt to hundre av disse er kommentert av Krogvold, mange av dem også av fotografen selv. Disse poengterte kommentarene, sammen med et fyldig forord, gir et lite innblikk i det som må kalles Morten Krogvolds metode.

«Hva er dette? – Hva skjer her?» – alltid de vesentlige spørsmålene. Teknikken blir aldri annet enn et verktøy for å skape bilder som berører sinnet. Det er undringen og menneskers følelser som ofte skaper et godt bilde.

(Fotomag 4/19)

2680 Vågå Morten Krogvold workshop

Hvordan bestille

Send bestillingen til Bokstav & Bilde AS v/Arne Kjeldstadli, arne@bokstavogbilde.no
VIKTIG! Med okonomi@nsff.no på kopi

Ved bestilling må følgende opplysninger følge med: Navn, fullstendig adresse, e-post, telefonnummer, klubbtilhørighet. Dersom gruppebestilling holder det med disse opplysningene for den som står som bestillingsansvarlig.

  • Hver bok koster kr 350,-. 
  • Porto kommer i tillegg, det vil derfor være lurt å gå flere sammen om å bestille.
  • NSFF sender faktura så raskt som mulig etter at bestillingen er mottatt.
  • Merk at det er 14 dager betalingsfrist. Faktura vil komme fra NSFF via Fiken.
  • Bøkene blir pakket og sendt rett fra forlaget til bestilingsadresse.
  • Boka kan også hentes ved oppmøte i Oslo eller Drammen, avtal dette med Kjeldstadli.

Takk til Toralf Sandåker / Fotomag – gratis online magasin for deg med fotointeresse – for velvillig lån av tekst og video benyttet i bokbeskrivelsen.