Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Norsk Naturfotofestival 2020 har programmet klart, og vi minner om at NSFF-medlemmer har tilbud om early-bird-priser på festivalpass.

Workshops og kurs, foredrag og bildevisninger, sosiale treff for skravling med likesinnede – alt dette og kanskje mer til er ingredienser som inspirerer og trigger oss som kreative mennesker og fotografer. NSFF legger til rette for at våre medlemmer skal kunne ta del i slike aktiviteter, se blant annet oversikten over våre samarbeidspartnere innen kurs og foredrag.

Norsk Naturfotofestival er et av de største treffpunktene for entusiastfotografer. Tre dager i mars hvert år kommer store internasjonale navn til Ski for å dele av sin skaperglede og kreativitet. I tillegg til flotte foredrag, bildevisninger og samtaler på scenen består arrangementet av flere utstillinger og en stor fotomesse. NSFF kan tilby alle medlemmer en rabatt på festivalpasset; lenken til billettkjøp er sendt deg på nyhetsbrev i november og kommer en gang til før jul (eventuelt hør med din klubbledelse om lenken dersom du ikke mottar vårt nyhetsbrev).

Programmet for Norsk Naturfotofestival 2020

Fredag 6. mars:

Lørdag 7. mars:

Søndag 8. mars

NNFF har forhandlet seg frem til en meget gunstig pris på overnatting. Hotellet har 109 rom og de som vil bo der anbefales å bestille tidlig – det er rift om plassene. Link til hotellet.