Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Åpning av årbokutstilling under Nordic Light 2017

Åpning av årbokutstilling under Nordic Light 2017

For 12. gang var NSFF representert med årbokutstilling på Nordic Light. Totalt deltok NSFF på arrangementet med mer enn 900 fotografier fordelt på 5 forskjellige utstillinger.

I tillegg til 200 bilder fra årboka, så fikk vi i år også presentert Hellasutstillingen – denne skulle vært på plass i fjor, men postgangen gjorde at den kom for sent. FIAP-biennialen hvor Norge og NSFF gjorde det svært bra ble presentert på papir og i projeksjon, medlems- og klubbprosjektene likeså. De premierte bildene fra jubileumskonkurransen rullet og gikk på storskjerm – det var i det hele tatt mer enn nok av inntrykk for publikum å ta inn på våre utstillinger.

Onsdag 3. mai ble årbokutstillingen offisielt åpnet. NSFF-leder Bjørn Riise ønsket alle velkommen, og informerte om organisasjonen og utstillingene. Morten Krogvold ga i sin korte åpningstale NSFF og medlemmene våre det beste skussmål. Han sa blant annet at NSFF alltid er til å stole på og at det leveres kvalitet hver gang. Han minnet også de vel 200 frammøtte – deriblant mange profesjonelle fotografer – på at de alle en gang hadde lært å krabbe, og at kvaliteten og budskapene i bildene de så i utstillingene rundt seg absolutt var på høyden.

–Amatørfotografene som er representerte kan være stolte av hva de leverer, sa Krogvold.

Du kan se flere bilder og video fra NSFF sine utstillinger i NSFF Magasin.