NSFF med årbokutstilling på Nordic Light 2017

NSFF med årbokutstilling på Nordic Light 2017

Som vanlig er det debut for årbokutstillingen under Nordic Light i Kristiansund, så også i 2017. En delegasjon fra selskapet ankom baillbyen dager før arrangementsstart, for å ramme inn bildene som utstillingsansvarlig Tor-Henrik «Totto» Furmyr hadde sørget for å printe på forhånd. Her er noen bildeglimt fra Totto og Roald Synnevåg (sistnevnte sett her i full sving med bildeinnramming – dette har han gjort før!) :

Om skribenten

Birgit Fostervold

EsNSFF, HonENFFF, medlem i Homborsund fotoklubb. Tidl. redaktør for NSFF Magasin (2016–22), tidl. nestleder og konst.leder NSFF (2017–22). Webmaster og designer NSFF. Styremedlem+webmaster Nordisk Forbund for Fotografi samt Norsk Naturfotofestival. Lensbaby-ambassadør.

Sporinger / Pingback

  1. NSFF på Nordic Light 2017 | Norsk Selskap for Fotografi - […] Du kan se flere bilder og video fra NSFF sine utstillinger i NSFF Magasin. […]

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

RSS SISTE FRA NSFF.NO

Medeier Norsk Natufotofestival

Norsk Naturfotofestival

Nordiske fotoorganisasjoner

Nordic Society of Photography (NFFF) Norsk fotohistorisk forening Fellesorganisasjonen Foto-Norge Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) Suomen Kameraseurojen Litto Ry (SKsl) Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF)

RSS NFFF (nordic.photo )