Naked Man in Fog – Kjersti Holst, OKK

Naked Man in Fog – Kjersti Holst, Oslo Kamera Klubb (Gull «Ansikt og kropp» 2023)

Trondhjems Kameraklubb inviterer til 7. Munken 2024 – Trondheim nasjonale fotokonkurranse. Konkurransen er åpen for alle i Norge, så vel amatører som profesjonelle. Fristen for innlevering er 24. mars.

Konkurransen har tre tema:

  • Monokrom – fritt motiv
  • Farge – fritt motiv
  • Ansikt og kropp

Det deles ut TKK gull-, sølv- og bronsemedaljer samt hederlige omtaler til de beste bildene i hvert tema. Dessuten vil beste portrett bli premiert med «Thor Melhuus minneplakett» og beste fotograf totalt vil motta NSFF pokal.
Plasseringer teller til NSFF hederstegn. Det blir også laget en printkatalog dersom det blir nok deltagere.

Full invitasjon og konkurranseregler finner du på TKK sine nettsider.