Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Vi skal jo selvfølgelig delta med eget landslag, så vi inviterer derfor våre ungdomsmedlemmer under 21 år til å sende inn bilder.

Det er to aldersklasser og dermed to landslag. Et lag opp til 16 år (født etter 10.mai 2007) og opp til 21 år (født etter 10.mai 2002)

Internasjonalt utvalg vil stå for utvelgelsene, og innlevering til FIAP.

20 bilder blir valgt ut i hver klasse, men maks to per deltaker. Innlevering innen 1. april 2023.

Det blir juryering i Norge, men med jurymedlemmer fra Singapore, Sverige og Danmark. Utstilling er planlagt i slutten av august i Bergen og i september i Bryne.

Det er fritt motiv, så send inn dine beste bilder. Det kan være bilder blir plukket ut blant tidligere innleverte bilder til ungdomsklassen i NM. Bildene leveres inn i NSFF systemet i jpg format minimum 2400 pix og maks størrelse 6 mb.

Mer informasjon om konkurransen finner du på https://www.fiap.net/en/biennials

Innlevering via NSFF sitt system: https://app.nsff.no/competitions/dc136886-1aef-434f-b5e8-1cdc93e57cfb/participation. Merk av tillater ledere i klubben å levere inn på vegne av ungdom, så det ikke er så vanskelig å få til selve innleveringen. Men da må navnet til ungdommen stå i tittelfeltet, i tillegg til tittelen. Og personen må være medlem av samme klubb, og registrert i medlemsdatabasen slik at vi kan ta kontakt.