Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Vi skal ha to landslag med hvert sitt tema:

Portrett av rovfugl – kvadratisk format
Nordlys med landskap – liggende format

Bildene leveres digitalt via NSFF sitt konkurransesystem. Hver fotograf kan levere 6 digitale bilder i hver klasse. Innleveringsfrist er 1.april.

Internasjonalt utvalg tar seg av utvelgelsen av de bildene som skal representere landslagene fra Norge. 10 bilder blir valgt ut til printklassen, og 20 til digital klasse. Bildene blir printet av NSFF og deretter sendt til Hellas, hvor det er en internasjonal sammensatt jury.

Landslagene blir stilt ut i Athen i FIAP Exhibition Center i september 2023

Merk: Bildene i landslagene blir vurdert og gitt poeng både enkeltvis og samlet med tanke på tema. Det er utfordrende å få en sammenheng i en serie med bilder i et tema fra ulike fotografer. Internasjonalt utvalg må derfor kunne gjøre små endringer i bilder ved behov, for at vi skal få en helhet/sammenheng i serien. Dersom det er behov for større endringer i et bilde, blir fotografen kontaktet for å avklare om det er greit.

På nettsiden til FIAP er det presentasjoner av tidligere konkurranser (biennaler). Seriene der gir et innblikk i hva som menes med sammenheng innenfor et tema.

Eksempelbilder, klikk for å se hele: