NNFF 2023

NSFF er stolte medeiere av Nordens største naturfotofestival og kan derfor gi early-bird-tilbud på billetter til neste års arrangement.

Norsk Naturfotofestival feirer sitt 10-årsjubileum i mars 2023, med et program som ikke står tilbake for noe! Magnus Lundgren, Javier Aznar, ​Ragnar RAX Axelsson, Jonas Bendiksen, Bernt Østhus, Arno Rafael Minkinen, Audun Rikardsen, og musikeren Knut Reiersrud er bare noen av de mange som skal inspirere og underholde oss fra scenen disse tre dagene. Med andre ord; ikke kun naturfoto, men også om fotokunst som er inspirert av naturen og om dokumentarfoto – som jo mange naturfotografer også kan påberope seg å drive med — og til og med en naturinspirert minikonsert.

Alle NSFF-medlemmer skal i løpet av forrige uke ha fått informasjon om hvordan man kjøper festivalpass til rabattert pris; ta kontakt med din klubbleder dersom du ikke finner dette i din innboks. På nettsiden til Norsk Naturfotofestival finner du også informasjon om overnatting og festivalmiddager.