Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Svein Ivar Ask: Citylights (RSF gull NFM 2022)

Svein Ivar Ask: Citylights (RSF gull Nordisk fotomesterskap 2022)

Det nordiske forbundet utvider stadig familien i Nordisk fotomesterskap. I tillegg til det vanlige mesterskapet («åpen klasse») og mesterskap for kolleksjon/serie inviteres det nå til eget mesterskap for bildevisninger.

Verdt å merke seg er at man kan benytte stillbilder, time-lapse og/eller filmsnutter, men at hoveddelen av bildevisningen må utgjøres av stillbilder. Man kan velge om man vil legge på musikk eller andre lyder, men det må i så fall benyttes musikk man har skapt selv eller fra såkalte royalty-free kilder. Totallengden på bildevisningen må ikke overstige 4 minutter. Alle visuelle elementer (bilder) må være skapt av autor selv. Det ferdige produktet som skal lastes opp til konkurransen må være i filmformat; f.eks. .mp4, .mpg/.mpeg, .mov, .avi eller .wmv.

Les mer på nettsiden til det nordiske forbundet.