Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Southern Actors Maskinist (Artur Pardo, Tønsberg Kamera Klubb)

Southern Actors Maskinist (Artur Pardo, Tønsberg Kamera Klubb)

NSFF Filmutvalget inviterer deg til å delta i et arrangement der du skal forsøke å fange hverdagen akkurat slik den er for deg, denne dagen.

Ta film, enten hjemme, på arbeid, skole, fritidsaktiviteter, kulturliv, i skogen, på fjellet, på sjøen eller lignende, og gi så et «øyeblikksbilde» over hva som skjer der du er. Benytt det tekniske utstyret du har tilgjengelig, mobil-, 360-kamera, GoPro-, vanlig kamera, drone, lydutstyr eller annet. Hva som helst..!

Vi håper på stor variasjon av utsnitt, vinkler og motiver. Vi er ute etter det levende hverdagslivet i Norge denne dagen. Rediger dette sammen til en film på inntil 60 sekunder.

Når alle bidrag er mottatt vil disse bli lagt inn i et felles filmprosjekt hvor det sorteres, gjøres utvalg, legges til musikk og eventuelt farge-/lyd korrigeres. Hver sekvens blir tekstet med filmskapers navn og lokasjon. Denne sammensatte filmen legges ut for eventuell nedlastning på NSFF.no. Det må forventes at filmskapers innleverte film kan fremstå noe annerledes i det ferdige prosjektet. Filmutvalget er jury for konkurransen, og forbeholder seg retten til å avvise eller redusere bidrag.

Det vil bli trukket ut 3 tilfeldige vinnere av gavekort fra CEWE, á kr 500,-. Deltakelse i den sammensatte filmen vil også gi nasjonale poeng.

Prosjektinnlevering blir åpnet lørdag 17. september og er åpen frem til fredag 30. september kl. 23.59.

Regler for «EN DAG I NORGE»

I dette prosjektet forsøker vi å fange hverdagen der du er, lørdag den 17. september 2022.

  • Prosjektet er åpent for alle NSFF-medlemmer.
  • Opptakene skal i sin helhet være gjort lørdag 17. september 2022, i Norge.
  • Innlevert redigert film kan være på inntil 60 sekunder.
  • Det tillates ikke bruk av stillbilder.
  • Lyd skal kun være kontentum (naturlig lyd i forbindelse med opptakene). Det skal ikke legges til musikk eller kommentarer.
  • Ingen tekster skal legges til filmen.
  • Filmformat skal være HD 1920×1080.
  • Filnavn: ELDN22 og telefonnummer (eks. ELDN22_99571115.mp4).

Innlevering

Filmen din skal meldes på i konkurranseportalen til NSFF (nsff.no). Filmfilen sendes til nmfilm@nsff.no via Filemail eller tilsvarende tjeneste.  E-postvedlegget merkes med filmskapers navn og telefonnummer, klubb, lokasjon og situasjon (eks. Ålesund-havfiske). Det må også legges ved et bilde som filmskaper ønsker skal representere filmen i konkurranseportalen.