Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

En dag i Norge 2022

Her er e-boka som er et resultat av prosjektet «En dag i Norge», NSFF sin feiring av fotografiets fødselsdag 2022. 

Dette er et prøveår for dette prosjektet, og vi håper det skal bli en årlig hendelse, at NSFF sine medlemmer går ut og fotograferer Norge hver 19. august i årene fremover. Vi hadde håpet på mellom 70 og 100 bilder dette første prøveåret. Vi drømte om at det kunne bli opp mot 200 bilder, men resultatet ble 474 bilder innlevert av 125 deltakere, så e-boka inneholder noen flere bilder enn vi tenkte fra første stund. 

Ved hjelp av en hardt og hurtigarbeidende jury som har plukket ut bilder, Samt Vegard Hanssen’s algoritmer er e-boka allerede klar. Denne juryen har bestått av: Atle Lunde, Førde Fotoklubb, Øystein Nordås, Lillehammer Kameraklubb, Asbjørn Amble, Dovrefjell Fotoforum og Bodil Annie Sørå, Trondhjems Kameraklubb 

Da er det bare å invitere dere alle til å laste ned e-boka, bruke den på en klubbkveld for å inspirere enda flere til å delta neste år. Neste år kan vi kanskje komme opp i 1000 bilder. Dette kan bli en fin historisk samling av bilder for fremtiden. Alle bilder blir lagret, med stedsnavn og fotografens navn.

Vinnere av gavekort på 500,- fra cewe er:

  • Eva Frisnes, Molde Kameraklubb
  • Anita Bjørkedal, Førde Fotoklubb
  • Anne Westad, Oslo Kamera Klubb

Gratulerer til alle som ble valgt ut!
Rune Hermansen