Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Skygger i et urbant miljø

Skygger i et urbant miljø, eksempelbilder

Internasjonalt utvalg inviterer alle NSFF-medlemmer til å sende inn bilder for vurdering til NSFF sitt landslag for 35th FIAP Black and White Biennial 2022.

Årets tema er Skygger i et urbant miljø

  • Formatet skal være kvadratisk
  • Hver fotograf kan levere fire bilder
  • Innleveringsfrist er 24. april (innlevering åpnes straks)

10 bilder blir valgt ut, kun ett bilde fra hver fotograf. Bildene leveres digitalt og blir printet av NSFF. De blir deretter sendt til Oman, hvor en internasjonal sammensatt jury vil vurdere bidragene. Alle bildene blir stilt ut under FIAP sin kongress i Oman høsten 2022.

Internasjonalt utvalg tar seg av utvelgelsen av de 10 bildene som skal representere Norge.

Coherence eller helhet/sammenheng

Ved deltagelse gir du utvalget fullmakt til å kunne gjøre små endringer i bilder*. Dette for at vi skal få en helhet/sammenheng – coherence – i serien. Under juryeringen i Oman blir nemlig bildene vurdert både enkeltvis og samlet med utgangspunkt i hvordan de oppfyller det valgte temaet og stemmer opp mot hverandre.

Det å få en sammenheng i en serie med 10 bilder i et tema, fra 10 ulike fotografer, er utfordrende. På nettsiden til FIAP er det presentasjoner av tidligere biennaler. Disse seriene gir et innblikk i hva som menes med sammenheng for et tema.

* Dersom det er behov for større endringer i et bilde, blir fotografen kontaktet for å avklare om det er greit.