Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

NSFF inviterer til webinar i konkurransefotografering og -juryering. Arrangementet vil foregå på ZOOM tirsdag 12. oktober kl. 19.00 og tar 2–3 timer.

I denne omgang inviterer vi alle klubber i Innlandet (Hedmark og Oppland). I og med at arrangementet skjer på ZOOM kan gjennomføring skje hjemme hos det enkelte medlem eller det kan kjøres på storskjerm som et klubbarrangement. Foredragsholder er Roald Synnevåg.

Påmelding skjer til rune.hermansen@nsff.no innen 8. oktober.

Om foredragsholderen

Roald Synnevåg (HonENSFF, ENSFF-P, MNSFF, MFIAP, EsFIAP, EFIAP-D2, GMPSA, GPSA, HonENFFF, NSMiF-P) er en av de mest premierte amatørfotografene i Norge/Norden. Han har vært jurymedlem i internasjonale konkurranser i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Serbia, Nepal og India.

Roald begynte å ta bilder i 1978. Samme år ble han medlem i Bekkalokket fotoklubb i Bergen. Etter å ha oppnådd gode resultater i Bekkalokket FK i mange år, debuterte han i 1987 i sin første nasjonale konkurranse. Han er nå rangert som tidendes fjerde beste poengsanker i Norsk Selskap For Fotografi sin Landskonkurranse/NM i foto, som har vært arrangert siden 1930. I 1990 begynte han å konkurrere internasjonalt i FIAP-godkjente konkurranser, og fikk sitt første bilde godkjent i en latvisk salong samme år. Synnevåg har holdt tre separatutstillinger, og hele 1000 av bildene hans har blitt premiert – i 98 forskjellige land over hele verden.