Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Fragile thoughts (Maria Balog, Serbia)

Fragile thoughts (Maria Balog, Serbia) – individuell vinner yngste klasse 39th FIAP Youth Biennial

Annethvert år arrangerer FIAP ungdomsmesterskap i fotografi for landslag. Nå inviterer vi alle våre ungdomsmedlemmer til å sende inn sine bilder til vurdering for deltagelse på ungdomslandslaget i 40th Youth Biennial.

Oppdatert november 2021: Bildene er nå valgt ut, du kan se dem i NSFF Magasin. Lykke til!

NSFF vil forsøke å få til deltagelse i begge klassene. Du kan levere bilder her på nsff.no, frem til og med 15. oktober (merk datoen!). Deretter vil Konkurranseutvalget plukke ut bildene som skal delta på vegne av NSFF, for videre innlevering til FIAP innen 1. november.

Merk dere kravene til bildene: JPG, minimum 2400 piksler langs lengste bildekant. Fritt motiv og kreativ teknikk. Nakenbilder er ikke tillatt.

Se vinnerbildene fra forrige biennale her.

INVITATION TO 40th FIAP YOUTH BIENNIAL

FIAP – International Federation of Photographic Art Youth Service and BFF/FBP Belgium Federation of Photographers invites authors of all countries, youth member of FIAP to participate in the 40th Youth Biennial.

  • Category I up to the age of 16 years (born after 01.11.2004)
  • Category II up to the age of 21 years (born after 01.11.1999)

Each national association member of FIAP may enter 20/20 digital works (max. 2 works per author).
Each participating author will receive a catalogue.

Files for the projection and for the creation of a catalogue will be JPG format, 10 or 8 compression and bigger, minimum size 2400 pixels. All styles and creative techniques are allowed. The images files and the completed entry form must be uploaded exclusively at the FIAP organizer youth biennial internet portal. Nude works are strictly forbidden!

Exhibitions will take place on 09.04.2022.