Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

CEWE Photo Award 2021 kategorivinner People

CEWE Photo Award 2021, kategorivinner People

Den 12. juli presenterte CEWE finalistene i årets Photo Awards «Our world is beautiful» i en online event. Totalt ble det sendt inn 606.289 bilder til konkurransen fra 170 land. CEWE la 10 eurocent pr. innsendte bilde i en pott, og det betyr at over €60.000 sendes til et skoleprosjekt på Haiti i regi av SOS Barnebyer.

CEWE Photo Awards er nå verdens største fotokonkurranse. Premiene har en samlet verdi på over 2 millioner kroner. De heldige vinnerne kåres under et storslått gallashow i Berlin 16. september.

Deltakerne kunne sende inn bilder i ti kategorier: Landskaper, mennesker, natur, arkitektur og infrastruktur, sport, mat, humor, hobby og fritid, dyr, samt reise og kultur. Det ble dessverre ingen skandinaviske kategorivinnere, men noen av bildene fra NSFFs medlemmer ble plassert blant de 1000 beste, som blir premiert.