Det er med stor sorg vi må meddele at mangeårig styremedlem og ildsjel Halvor Larsen er gått bort, etter en tids sykdom.

Unni Brekke og Halvor Larsen æresmedlemmer i NSFF 2014

Halvor Larsen har med sin ekstraordinære innsats bidratt til å forme NSFF som organisasjon, og han ble utnevnt til æresmedlem i 2014. Han har gjennom hele 13 år innehatt ulike verv i NSFF-styret — blant annet som økonomiansvarlig, sekretariatsleder og de siste årene som filmansvarlig. I 2015 var han med på å stifte Nordisk forbund for fotografi (NFFF) og var frem til det siste styremedlem også der, med ansvar for nettsider og sosiale medier.

Halvor hadde alltid en morsom kommentar, og med sitt lyttende vesen skapte han gode relasjoner til de han kom i kontakt med. Han vil bli husket som en hjertegod og varm person — kunnskapsrik, pliktoppfyllende og en ja-person som alltid sa «Det kan jeg gjøre!».

Vi lyser fred over Halvors minne og sender varme tanker til livsledsager Unni, barn og barnebarn.

Bildet er fra NSFF sitt Landsmøte i 2014, da Halvor og hans kone Unni Brekke ble tildelt æresmedlemskap i NSFF.