Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

CEWE-konkurranse Sommerbilder

CEWE Japan Photo innbyr på nytt til fotokonkurranse spesielt for oss i NSFF. Temaet er «Sommerbilder», og innleveringsfrist er 31. august. Det er satt et tak på maks 15 innsendte bilder pr. deltaker.

https://contest.cewe.no/nsff-sommerbilder

1. premie: CEWE bildeprodukter 5000,-
2. premie: CEWE bildeprodukter 2500,-
3. premie: CEWE bildeprodukter 1000,-

En stor forskjell fra i fjor er at deltaker aktivt må velge om bildet også skal delta i CEWE Photo Award, og dermed å ha muligheten til vinne de virkelig store premiene. I den internasjonale konkurransen kjempes det om hele 1000 premier til en samlet verdi på ca. 2,3 millioner kroner – les mer om disse på nettsiden.

CEWE sier:

–Vi oppfordrer selvsagt til at alle bilder også legges til der. Både fordi det øker sjansene for at en av NSFFs medlemmer vinner, men og fordi vi i CEWE også i år gir 10 Euro cents til SOS Barnebyer for hvert innsendte bilde i CEWE Photo Award.