Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Webinar CEWE fotobok for NSFFCEWE Japan Photo holder gratis webinar i CEWE fotobok for medlemmer i NSFF, 20. og 27. mai. Innholdet disse to datoene er identisk, du velger den datoen som passer best for deg.

Skal du i gang med en CEWE FOTOBOK, og ønsker deg noen tips og triks til hvordan du kommer i gang med boken? Du kan faktisk få den hjelpen du trenger mens du sitter hjemme i din egen stue. Alt du trenger er en datamaskin og programvaren CEWE Fotoverden lastet ned. Bli med på webinar!

Webinaret holdes av Jan Lillehamre som loser deg gjennom programvaren CEWE Fotoverden, slik at du lett kan sette i gang med å lage egne fotobøker. Webinaret er gratis og varer i cirka 45 minutter. I første omgang kjøres nivå 1 på begge datoer, og etter de to første webinarene settes datoer for nivå 2 opp. Nivå 1 har som mål å gjøre deltakerne kjent med CEWE Fotoverden-programvaren.

Meld deg på her: