Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Filmtreff i Sandnes 2020

Filmutvalget konstaterer at ingen på det nåværende tidspunkt kan vite om det blir mulig å treffes i Sandnes i september, på grunn av den pågående pandemien.

Det Filmutvalget har lyst å formidle er at om interessen for filmfestival er stor, så vil vi søke å få arrangert festivalen – enten i høst eller når det blir mulig.

Filmutvalget ber ALLE som synes det blir spennende å treffes for å snakke om, lære om og se på film om å melde seg på med navn og epost til filmogfototref2020@gmail.com. De som melder seg på innen 1. juni vil få earlybird-rabatt på kr 100,-. Meld deg på i dag, så skal vi sørge for å holde deg orientert! Påmeldingen er ikke bindende, men vil gi oss en god indikasjon på hvem som har lyst å delta. Til alle de som har betalt påmelding, vil vi si: Vi takker for påmeldingen, og returnerer påmeldingsavgiften på kr 650,- dersom du ønsker det.

Vi takker alle foreløpig og minner om at dersom du IKKE gir oss din påmelding, vil vi sitte igjen med et inntrykk av at interessen er lavere enn den kanskje virkelig er – så gi oss et lite vink og gjerne noen inspirerende ord slik at vi forstår det er en rekke filmentusiaster der ute!

Hele invitasjonen og program finner du her