Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Nedenfor ser du de utvalgte bildene som skal representere de norske fargene i 20th FIAP Nature Biennial 2020. Internasjonalt utvalg bestemte seg for tema «Øyenstikkere på strå» i stående bildeformat for printklassen, og «Fugler i flukt» i liggende bildeformat for digitalklassen. Vi ønsker lagene lykke til!

Oppdatering: Norge fikk en flott femteplass med Hederlig Omtale i digitalklassen, for bildeserien «Fugler i flukt». I printklassen endte «Øyenstikkere på strå» på 17. plass. I begge klassene slo vi våre gode fotovenner i Sverige; de andre nordiske landene deltok ikke denne gang. Se vinnerbilder og resultater på FIAPs nettside.

Norges bidrag til 20th FIAP Nature Biennial 2020, tema øyenstikkere

Klikk på bildene for å vise tittel og navn på autor:

Norges bidrag til 20. FIAP Nature Biennial, tema «Fugler i flukt»

Klikk på bildene for å vise tittel og navn på autor: