Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Direktemedlem Morten Leine er med i kunstnerfellesskapet H12 Galleriverkstedet. De tilbyr NSFF-medlemmer utstillingsplass til redusert pris og tar nå imot søknader om utstillingsplass.

Foto: Morten Leine

Foto: Morten Leine

Galleriet ligger sentralt i Oslo i nærheten av Kunstnernes hus (Hegdehaugsveien 12). En utstillingsperiode på tre uker koster 9500 kroner, og NSFF-medlemmer tilbys 10% rabatt på denne prisen. Kostnaden inkluderer blant annet markedsføring via våre kanaler, hjelp til montering av utstillingen, forsikring, gallerivert og bistand ved salg. Galleriet er bemannet i åpningstiden, så utstiller behøver ikke å være til stede.

Du kan lese mer om leie av utstillingsplass på nettsidene til H12 Galleriverkstedet. Galleriet er kunstnerdrevet og «non-profit»; et eventuelt overskudd brukes til videre drift av prosjektet. Bildene vil bli vurdert før tildeling av en utstillingsplass.

Bildet er fra Leines kunstfotobok «Sand», som er fremstilt med støtte fra NSFF. Du kan bla i boken og bestille den på Morten Leines nettside.