Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Foto: Roy Mangersnes

Foto: Roy Mangersnes

Norsk Naturfotofestival og Norsk Selskap For Fotografi har inngått et spennende samarbeid og vil i den anledning tilby alle medlemmer i NSFF «Early bird»-pris på festivalpass. Tilbudet er eksklusivt og gir deg en rabatt på kr 300,- ved bestilling før 1. januar.

Norsk naturfotofestival 2020

Nok en gang håper vi å glede deg med et fantastisk festivalprogram med foredrag i verdensklasse, stor fotomesse og utstillinger inne og ute.

Norsk naturfotofestival er et sted å treffe likesinnede, dele opplevelser, skape nettverk, la seg bli inspirert og ikke minst besøke en fotomesse. Vi er stolte av neste års program, og vi mener det kanskje er det beste i festivalens historie. Det kommer til å bli en fest!

Foto: Tine Poppe

Disrupt: Disrupted patterns in wildflowers and pollen. (Tine Poppe)

Vi kan friste med sterke navn som Roy Mangersnes, nylig Fotografiprisvinner Tine Poppe, Jan van der Greef fra Nederland, Felix Heitzenberg fra Tyskland/Sverige, Stian Klo, Torbjørn Martinsen, Lars Andreas Dybvik og Eirik Grønningsæter fra Norge. Ari-Matti Nikula, Finland, Stéphane Granzotto, Frankrike og Klaus Nigge, Tyskland.

Dette er bare noen av alle de spennende fotografene du kan på oppleve i Rådhusteateret i Ski!

Fullstendig program og presentasjoner av hver enkelt fotograf vil du finne på nettsiden til NNFF i løpet av oktober/november. Der kommer også fortløpende informasjon om fotomesse og utstillinger etterhvert som avtalene kommer på plass.

Praktisk informasjon

Link til Early bird tilbud kommer i nyhetsbrev i starten av november, og legges i facebookgruppe for klubbstyrer fra i dag.

NNFF har forhandlet seg frem til en meget gunstig pris på overnatting. Hotellet har 109 rom og de som vil bo der anbefales å bestille tidlig – det er rift om plassene. Link til hotellet.

Isbjørn-foto: Roy Mangersnes
Foto: Tine Poppe