Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

kameraforsikring

NSFF sin kollektive forsikring på kamerautstyr har nå vart ett år. 211 av våre medlemmer har benyttet seg av avtalen så langt, og vi er nå i ferd med å sende ut nye fakturaer til de første medlemmene som tegnet forsikringen.

Vår erfaring på samarbeidet med If har vært god. Vi har underveis stilt en del spørsmål, og også videreformidlet spørsmål fra medlemmer, og If har vært flinke til å gi svar på disse. I tillegg har vi gjennomført et oppsummeringsmøte med vår If-kontakt hvor vi fikk avklart ytterligere spørsmål. Det har blant annet vært spørsmål fra medlemmer angående kvitteringer på kjøp av utstyr. Det er nok mange som ikke har tatt vare på disse, og derfor lurt på om det er helt nødvendig ved en eventuell skade. Dette fikk vi avklart, og svaret er at man ikke må ha kvittering. Det vil nok allikevel være lurt å ta vare på kvitteringer, og eventuelt skjermbilder av annonser fra Finn.no ved kjøp av brukt utstyr.

Vi har hatt noen henvendelser angående forsikring i prisklasser over 300.000, og det kommer nå to nye klasser – en for utstyr til verdi av 300.000–400.000 kroner og en for utstyr til verdi av 400.000–500.000 kroner.

Det har kommet en del skadesaker. Vi ønsker at medlemmene som har hatt skade deler sine erfaringer på skadeoppgjøret med oss, slik at vi kan ta det med videre i samarbeidet med forsikringsselskapet.

Det er gjerne behov for en liten avklaring angående løpetid på medlemmenes forsikringer. Når man tegner forsikring, så er den gyldig fra den datoen man har bestilt og ett år frem, for eksempel fra 1. mai 2019 til 30. april 2020. Vi sender ut forsikringsbevis så snart betaling er registrert. Merk at forsikringsbevisene viser til NSFF sin kollektive avtale med If. Denne har også ett års løpetid om gangen, men med forfall i september hvert år. Forsikringsbevisene vi sender ut vil derfor ha datoene 5.9.20xx til 4.9.20xx. Dette har nok skapt noe forvirring hos enkelte medlemmer.

Beskrivelse av forsikringen finner du på NSFF sin hjemmeside. Der ligger også endel tips og spørsmål/svar fra medlemmer angående forsikringen.

Vil du tegne forsikring, send en e-post til forsikring@NSFF.no