Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Medlemmene i NSFF har blitt utfordret av vår sponsor CEWE Japan Photo til å delta i deres verdensomspennende fotokonkurranse CEWE Photo Awards. Foruten deltagelse i hovedkonkurransen lokket CEWE Norge med en egen NSFF-konkurranse. Nå er vinnerne kåret!

Ikke mindre enn 3682 bilder ble sendt inn merket #NSFF. Ut fra disse valgte en intern jury hos CEWE Japan Photo ut 20 finalister, som igjen ble juryert av representanter fra CEWE Japan Photo og Norsk Selskap for Fotografi.

Vinnerne ble som følger:

Alexander Jonsaas, Kongsberg Kameraklubb

1. plass og den heldige vinner av gavekort på 10 000 kroner på bildeprodukter fra CEWE pluss en Sigma 50mm f/1.4 ART.

Foto: Alexander Jonsaas

Atle Lunde, Førde Fotoklubb

2. plass og vinner av gavekort på 6000 kroner på bildeprodukter fra CEWE pluss en Lowepro Freeline BP 350 AW.

Foto: Atle Lunde

Eli Kristin Hårberg, Trondhjems Kameraklubb

3. plass og vinner av gavekort på 4000 kroner på bildeprodukter fra CEWE pluss et LEE 100 Landscape Kit.

Foto: Eli Kristin Hårberg

CEWE Photo Award 2019 – Verdens største fotokonkurranse med premier for mer enn 2,3 millioner kroner!
I løpet av ett år ble det innsendt 448.152 bilder til CEWE Photo Award med hovedtemaet «Our world is beautiful». Med dette antallet er CEWE Photo Award verdens største fotokonkurranse! Sjekk ut konkurransesiden og ta en titt på alle de flotte innsendte bidragene. Offentliggjøring av vinnerne skjer i Wien 26.09.2019!