Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.
Sigma CEWE 2019

Sigma gir NSFF-medlemmer 20% rabatt på sine objektiver gjennom CEWE Japan Photo! Tilbudet gjelder ut juni 2019.

Siden de 20% regnes av ordinær pris, som i enkelte tilfeller ikke er samme pris som er oppgitt på CEWE Japan Photos nettsider, er det laget en egen prisliste som du finner her: https://app.box.com/s/j5b4upsjvpejcdybgermeepzg5s6coza

Ved kjøp over disk i en CEWE Japan Photo-butikk ordnes rabatten direkte. Medlemmer som ikke har mulighet til å handle i butikk kan sende en e-post til thor.hakonsen@cewe.no så ordner han bestillingen.

Dette er et prøveprosjekt med Sigma. Dersom de anser dette som en god deal for dem etter prøveperioden, kan det være muligheter for en fast rabattordning for NSFF-medlemmer senere. Vi oppfordrer derfor deg som allikevel vurdere å handle nytt objektiv om å benytte denne muligheten.

Noen butikker og kurstilbydere gir rabatter til NSFF-medlemmer mot fremvisning av medlemskort. Nedenfor forklares hvordan du skriver ut dette slik at du kan ha det i lommeboka eller bære med deg på annen måte:

Hvordan skrive ut medlemskort

Logg inn på Rubic-appen via lenken app.rubic.no. Du bruker samme brukernavn og passord her som på medlemssida i konkurransesystemet.

Startskjerm Rubic-app

Når du er logget inn står du på din medlemsside med medlemskortet synlig i høyre sidestolpe på pc, ev. ved å scrolle litt nedover på mobil. Du kan herfra velge om du vil ha medlemskortet tilsendt via e-post eller om det skal åpnes i eget vindu for derfra å skrive det ut. All informasjon inkludert medlemsnummeret ditt er automatisk fylt ut på kortet. Du kan også velge å laste opp et profilbilde om du ønsker det.