Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Den store internasjonale fotokonkurransen CEWE Photo Award ruller og går ennå noen måneder. Konkurransetittelen Our world is beautiful ønsker å inspirere deg til å vise ditt personlige syn på hverdagens fasinerende detaljer, eller forundring over den store sammenhengen.

CEWE Photo Award 2018

CEWE Norge ønsker å utfordre oss i NSFF spesielt, og hiver derfor ekstra premier inn i potten disse siste månedene konkurransen varer – og dersom vi klarer å bidra med mer enn 1000 innsendte bilder dobler de premiebordet! For å delta i denne delkonkurransen må du bruke taggen #nsff på alle bildene når du laster de opp. NB! Siste frist for innlevering i NSFF-konkurransen er 1. mai 15. mai 2019. Deltagelse i NSFF-konkurransen medfører automatisk deltagelse i hovedkonkurransen, du behøver ikke laste opp bilder flere steder.

Juryen består av representanter fra CEWE og Norsk Selskap for Fotografi. Premiebordet i NSFF-konkurransen er på 10.000 kroner, men dersom det leveres inn over 1000 bilder dobler CEWE Norge summen! Det er gratis å delta, og hver deltaker kan sende inn opptil 100 bilder.

Premier i NSFF delkonkurranse

Oppdatert april: Den første utfordringen på 1000 bilder er nådd og premiepotten er derfor doblet, som tidligere lovet!
Oppdatert mai: Da er vi passert 2500 bilder og premiepotten er ytterligere forhøyet. Vil du være med i denne ekstra-konkurransen må du passe på å sende inn bilder før 15. mai!

Gjeldende premiepott for NSFF-medlemmer, dette kommer altså i tillegg til den internasjonale konkurransen:

 1. premie: 10.000 kroner i gavekort på bildeprodukter fra CEWE pluss Sigma 50mm f/1.4 ART (verdi 7489,-)
 2. premie: 6000 kroner i gavekort på bildeprodukter fra CEWE pluss Lowepro Freeline BP 350 AW (verdi 2999,-)
 3. premie: 4000 kroner i gavekort på bildeprodukter fra CEWE pluss LEE 100 Landscape Kit (verdi 1999,-)

Du merker bildet med nsff i feltet «Tags». Hashtaggen (firkantsymbolet) settes inn automatisk:

NSFF CEWE Award

Premier i hovedkonkurransen

 • 1. plass (sammenlagtvinner)
  CEWE Photo Award vinneren får med seg både en enestående, fritt valgt reise til en verdi av ca. 143.500 kr. (15.000 euro), fotoutstyr til en verdi av ca. 71.700 kr. (7.500 euro) og CEWE fotoprodukter til en verdi av ca. 23.900 kr. (2.500 euro)
 • 2.-10. plass
  Vinner fotoutstyr til en verdi av ca. 47.800 kr. (5.000 euro) og CEWE-fotoprodukter til en verdi av ca. 23.900 kr. (2.500 euro) hver.
 • 11-30. plass
  Vinner fotoutstyr til en verdi av ca. 23.900 kr. (2.500 euro) og CEWE fotoprodukter til en verdi av ca. 9.500 kr. (1.000 euro) hver.
 • 31.-1000. plass
  Vinner et gavekort hver til CEWE-fotoprodukter til en verdi av ca 1.000 kr. (100 euro)

Hovedpremien består av den eksklusive prisen CEWE Photo Award, en valgfri reise, nytt fotoutstyr og fotoprodukter fra CEWE. Utover hovedpremien kåres hver måned også de tre beste bildene. Disse bildene premieres med et gavekort på 1000 kroner til valgfrie CEWE-produkter.

Delta nå og vær med i konkurransen om premier for mer enn 2,3 millioner kroner!

CEWE støtter SOS Barnebyer

Når du deltar i CEWE Photo Award 2019 gjør du samtidig noe godt: For hvert innsendte bilde gir CEWE nemlig ca. 0,95 kr. (0,10 euro) til SOS-barnebyer over hele verden.

CEWE Photo Award 2018

Fra deltagerbetingelsene

Hver deltaker kan laste opp inntil 100 digitale bilder som deltakeren selv har tatt og har ubegrensede opphavs- og bruksrettigheter til, og med motiver som ikke er i strid med lovbestemmelsene i opprinnelseslandet, EUs lovbestemmelser eller personvernbestemmelser eller andre rettigheter tilhørende personer som er avbildet. Bildene kan lastes opp under de 10 kategoriene «landskap», «folk», «natur», «sport», «arkitektur og infrastruktur», «mat», «reiser og kultur», «dyr», «hobby og fritid» og «humor» frem til 2. juni 2019. Deltakelse er bare mulig via konkurransens nettsider. Innleveringer via post eller på annen måte vil ikke bli vurdert.

Alle deltakerne kan administrere bildene de har lastet opp, samt opplysninger og beskrivelser av bildene, via den personlige brukerkontoen. Bildene må ha en størrelse på minst 1920 x 1080 piksler og en maksimal filstørrelse på 22 megabyte (MB) for å kunne lastes opp. Bare JPEG-filformatet er tillatt. Dessuten må det foreligge en fullstendig versjon av hvert opplastet bilde i originalstørrelse som arrangøren kan be om fra deltaker for eventuell offentliggjøring i utstillinger eller utskriftsmedier som en del av markedsføringsaktivitetene som er skissert nedenfor.

Ved å delta i konkurransen, gir deltakerne CEWE og selskapene tilknyttet CEWE, en ikke eksklusiv, men ugjenkallelig og tidsubegrenset rett til å bruke de opplastede bildene til sitt PR-arbeid. Dette inkluderer muligheten for publisering, duplisering, reproduksjon og distribusjon for å fremme og presentere CEWE. Dette gjøres kun i forbindelse med konkurransen, inkludert etterfølgende kommunikasjon, som deltakeren har deltatt i. Denne tillatelsen inkluderer bruk av de innsendte bildene til:

 • presentasjon i utstillinger,
 • auksjonering av utstillingene for en god sak,
 • offentliggjøring på Internett og i sosiale nettverk (inkludert evt. tilpasning til formatet til bestemte kanaler, for eksempel Instagram eller Snapchat),
 • offentliggjøring i andre publikasjoner, også offentliggjøring via tredjeparter i pressemeldinger, samt
 • i presentasjonen av CEWEs tjenester.

Kommersiell bruk som går utover dette, krever uttrykkelig godkjenning fra deltakeren.