Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Nå som innleveringsfristen for NM har passert er det tid for å velge ut de bilder som skal delta i Årets klubb/ NM for klubber.

NM for klubber er en separat konkurranse der hver klubb velger ut og deltar med 20 av de allerede innleverte bildene til NM. Små klubber har derfor i prinsippet samme mulighet til å vinne klubb-NM som større klubber. Husk at det er maks fire bilder per autor, dvs. at klubben din må ha minst fem deltagende medlemmer for å delta.

Nytt av året er at bildene ikke skal bedømmes på nytt, men deltar i sammenlagtkonkurransen med de poeng de oppnår i den ordinære juryeringen. Disse poengene er selvsagt ikke kjent når utvalget foretas, så her blir det spennende å se om klubben er samstemt med NM-juryen!

Merk: Dersom det blir valgt ut bilder fra en kolleksjon kan bare ett av bildene brukes. Dette må konkurranseansvarlig sjekke manuelt innen fristen. Samme kolleksjon blir ikke gitt flere poeng dersom flere av bildene er valgt, siden kolleksjonen regnes som én innlevering. Med andre ord: om det velges to bilder fra en kolleksjon blir det kun gitt poeng for det ene og klubben deltar da i praksis med 19 bilder, ikke 20.

Se her for mer informasjon og regler.

Fremgangsmåte

1. Gå til NSFF.no og klikk på Min side (logg inn dersom du ikke alt har gjort det).
2. Klikk på For medlemmer.
3. Klikk på For klubbtillitsvalgte og så på din klubb.
4. Nedst på sida under overskrifta For konkurranseansvarlig, klikk på Utvelgelse av klubbarbeider for […].
5. Klikk på lenka under Norgesmesterskap Foto våren 2019, så skal du komme inn på sida for å velge ut klubbarbeid.

Merk at du kun har tilgang dersom du er lagt inn som konkurranseansvarlig (eller assistent) i din klubb.