Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Årbok collage

Det er åpnet for innlevering til NSFF Årbok 2018. Årboka er vår årlige kavalkade av bilder som representerer aktiviteten i medlemsklubbene. Et viktig historisk dokument – og ikke minst svært inspirerende!

Med maks ett bilde i boka per fotograf og deltagergaranti for klubber der det leveres fem eller fler bilder har man en stor mulighet for å komme på trykk. Hovedkriteriet for innlevering er – foruten gyldig medlemskap i NSFF – at bildet skal være tatt i løpet av 2018 (for sammensatte bilder gjelder at hoveddelen av elementer i bildet må være tatt i 2018). Du kan lese mer om kriterier og klargjøring av bilder på egen side.

Juryen som plukker ut det endelige utvalget er sammensatt av medlemmer fra NSFF-klubber over hele landet. Årboka sendes ut til alle NSFF-medlemmer på vårparten 2019, og bildene stilles ut under Nordic Light internasjonale fotofestival i Kristiansund.