Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Norsk Naturfotofestival

NSFF vil fra og med 2019 være representert på Norsk Naturfotofestival, både med informasjonsstand og utstilling. Festivalen tilbyr NSFF-medlemmer festivalpass for kr 1050,- ved billettkjøp innen 01.01.2019, mot ordinær pris 1250,-. Se nyhetsbrev denne uken for lenke til rabattert billett.

Om festivalen

Sjette utgave av Norsk Naturfotofestival arrangeres i Rådhusteatret i Ski, Akershus, 8. til 10. mars 2019. Arrangementet er midt i Ski sentrum med gangavstand til togstasjon, bussterminal og festivalhotell. Det er gode forbindelser til Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Festivalen samarbeider med Thon Hotel i Ski, som gir hyggelige priser på overnatting. Her vil det også være festivalkontor, utstillinger og messe de tre dagene festivalen varer.

Norsk Naturfotofestival eies av Norske Naturfotografer og Biofoto, og drives som et aksjeselskap.