Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

På facebook leser jeg med glede at noen er både forundret, forbannet, frustrert og det som verre er over at Årboka for 2017 enda ikke er kommet i postkassa. Det viser at boka er et rett satsning basert på beslutningen som i sin tid ble gjort, og vi har gjennom årene sett flotte årbøker med representative bilder fra medlemmene i NSFF. Det at det nå har blitt prestige i å være representert viser de stadig stigende tallene på innleveringen, og alle burde ha fått vært med, men slik er det nå en gang ikke.
Årets bok er den mest innholdsrike noensinne….,gled dere!

-Sjølsagt skulle boka ha kommet til NordicLight, det var målet hele tiden, ingen har sitti og holdt tilbake for å terge noen, men når ting oppdages i sist øyeblikk så sa jeg vent -slutt, og da kommer du bak i køen. Så slipper vi at noen blir skuffet over å ha fått med bilde og som eksempelvis ikke blir rettferdiggjort i trykken. Vi har lagt stor vekt på kvalitetssikringen og håper i det innerste at vi ikke har gått glipp eller oversett noe, men det får vi sikkert høre.

Jeg tar det hele og fulle ansvar for denne forsinkelsen i det jeg har prøvd å få det så bra som mulig, men tings iboende f..skap kan ingen gjøre med. Så kan vi bli flinkere da til å holde dere informert når ting oppstår.

-kan jeg love noen dato for når den er i postkassa di, nei, men nå er det satt ordre på pakking, adressering og distribusjon i uke 21. Opplaget i år er på 3750 bøker.

Bjørn Riise
leder NSFF