Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

NM i film 2018 montasje

En liten oppsummering etter at innlevering til NM i Film 2018 er avsluttet. Vi har hatt en god økning i antall innleverte bidrag, nesten en dobling! Minuttfilm har vært populært, og spesielt gledelig er det at mange av bidragene er fra medlemmer som vanligvis er mest opptatt av foto. I år har filmutvalget ønsket at mange, særlig fotografer, skulle sende inn minuttfilm, og vi setter stor pris på at det også har skjedd. Minuttfilm er jo å betrakte som ‘fritt motiv i 60 sekunder’, så det vil være et stort spenn i hvordan oppgaven er løst. Juryen gleder seg spesielt til dette i år.

Juryeringen skal foregå Stavanger, i midten av mai. Resultatene vil være publisert innen 15. juni.