Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

FIAP inviterer til to biennaler i år: Nature og Black & White. NSFF skal sende inn 20 bilder i projeksjonsklassen og 10 i printklassen natur, hhv. tema «Norske ville blomster» (liggende bildeformat) og tema «Fosser» (kvadratisk), samt 10 bilder i printklassen black & white, tema «Portrett» (kvadratisk). Lever dine bidrag via bildeinnlevering her på nsff.no for en mulighet til å delta på lagene! Siste frist er 3. mars. Eventuelle spørsmål rettes til Internasjonalt utvalg; internasjonalt@nsff.no eller på facebookgruppa Internasjonale konkurranser. Lykke til!

INVITATION TO 19th FIAP NATURE BIENNIAL

19th FIAP Nature Biennial

FIAP – International Federation of Photographic Art and The Photographic Society of Oman invites authors of all countries, member of FIAP, to participate in the 19th Nature Biennial.

Each national association member of FIAP may enter 20 PROJECTED images (at the most 2 images per author) and 10 PRINTS (at the most 1 print per author). Each collection must be coherent from the point of view of inspiration and conception as well as from the point of view of realisation and presentation. Each federation chooses its subject and its choice of entries. Merk: NSFF har valgt «Norske ville blomster» (liggende bildeformat) og tema «Fosser» (kvadratisk).

The prints must have a format 30x40cm. The smaller prints must be mounted on a light support 30x40cm (12″ x 16″) The files for Projected Images must be JPG10, 72 dpi and 2400 pixels minimum for the large side, in order to be printed.

Each participating author will receive a catalogue. Exhibitions will take place in Muscat in Oman 24/09/2018.

INVITATION TO 34th FIAP BLACK AND WHITE BIENNIAL

FIAP 34th Black & White Biennial

FIAP – International Federation of Photographic Art and The Photographic Society of South Africa invites authors of all countries, member of FIAP, to participate in the 34th Black & White Biennial.

Each national association member of FIAP may enter 10 PRINTS Black and White (at the most one print per author). Each collection must be coherent from the point of view of inspiration and conception as well as from the point of view of realization and presentation. Each federation chooses its subject and its choice of entries. Merk: NSFF har valgt «Portrett» (kvadratisk).

The prints must have a format 30x40cm. The smaller prints must be mounted on a light support 30x40cm (12″ x 16″)

Each participating author will receive a catalogue. Exhibitions will take place in South Africa in Durban 13/08–17/08/2018, and in Port Elizabeth 27/09–19/10/2018.