Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

NSFF oppfordrer alle medlemsklubber til å sende inn sine årsrapporter for 2017.

Foruten den korte standardrapporten er det også ønskelig at årsberetning – aktiviteter etc. klubben har hatt gjennom året – sendes inn. Dokumentene vil bli lagret i NSFF sitt arkiv som historisk materiale.

Nedenfor finnes skjemaet i to versjoner; den gamle word-versjonen kan brukes dersom den interaktive PDFen «krangler». Uansett hvilken filversjon du velger må du laste ned filen til egen pc før du starter utfylling av skjemaet. Merk at PDF-filen ikke vil fungere i nettleseren Edge.

Lagre årsrapporten med navn etter følgende mønster: < Årsrapport_klubbnavn_2017.pdf > (ev .doc), der «klubbnavn» erstattes med din klubbs faktiske navn, og send som e-postvedlegg til sekretar@nsff.no.