Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Konkurranse Olympus høst 2017

Olympus inviterer til fotokonkurranse i sosiale medier, med naturfototur som premie:

Sammen med noen av Norges beste naturfotografer reiser vi til Vestlandet for å sette vårt flaggskip OM-D E-M1 Mark II på prøve. Sammen skal vi oppleve rå natur, dyreliv og inspirerende foredrag og workshoper med anerkjente fotografer. Nå har du sjansen til å delta – alt du trenger å gjøre for å vinne en plass på denne unike turen er å poste ditt beste naturbilde på Instagram eller Facebook merket #WestandTest og @OlympusNorge.

Betingelser

Vinner trekkes 1. oktober 2017 og annonseres på Facebook/OlympusNorge. Vinneren må ha mulighet til å reise 9.-12.oktober 2017. Vinneren må selv komme seg til og fra Oslo Gardermoen eller Flesland i Bergen. Premien kan ikke overdras eller byttes i varer eller kontanter. Kan ikke vinneren delta trekkes en ny vinner. Aldersgrense 18 år.