Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Fotografiens Hus

Da er utstillingen avsluttet og jeg skylder en stor takk til de som nyttet noen av sommerdagene sine slik at vi kom i mål med vakter. Totalt var det 520 besøkende, som fra Fotografiens Hus er karakterisert som meget bra for dette tidsrommet. Vi som har stått vakt har hatt mange gode fotosamtaler på mange språk, endatil armer og bein måtte brukes – dvs. at mange turister fant utstillingen interessant, noe som tilbakemeldingene også gjenspeiler. Mange nye kontakter er opprettet både i inn og utland.

Takk til Fotografiens Hus for velvillig bistand og imøtekommenhet. Vi har lært en del underveis som kommer til nytte ved neste korsvei. Vi sees vel i Horten i august håper jeg.

Bjørn Riise/leder NSFF