Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.
Juryering av 27th FIAP Color Biennial. Foto: Roald Synnevåg

27th FIAP Color Biennial er en av flere verdensomspennende konkurranser for medlemslandene i FIAP. Vi har siden 2004 deltatt hvert år med landslag i de ulike FIAP-biennalene, og denne gang ble resultatene historisk gode. NSFF hadde arrangørjobben, og juryeringen foregikk i Bergen 1. april med Bekkalokket Fotoklubb som teknisk arrangør.

I år var det 20 landslag i projeksjonsklassen (20 bilder, maks to fra hver autor), og 19 landslag i printklassen (10 bilder, maks ett fra hver autor). Øystein Nordås og Irene Osberg vant hhv. FIAP Gold og NSFF Gull i projeksjonsklassen. I printklassen fikk det norske landslaget FIAP Bronze – det fikk også Geir Hammer i den individuelle bedømmingen.

Du kan se alle de premierte individuelle bildene samt resultatlistene for årets konkurranse i NSFF Magasin. Spesielt interesserte kan se en oversikt over tidligere norske resultater her (pdf, egen fane).

Bildet i toppen er fra juryeringen, foto: Roald Synnevåg.

En biennale arrangeres – som navnet antyder – annethvert år. I 2018 blir det 19th Nature Biennial, 34rd Monocrome Biennial og 39th FIAP Youth Print Biennial. Det er internasjonalt utvalg som har ansvar for NSFF sine landslag.