Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Vi minner om at 1. april markerer søknadsfrist for NSFF-stipend våren 2017. Stipend er tiltenkt medlemmer av NSFF, som enten alene eller i samarbeid med andre medlemmer ønsker å sette i gang med fotografiske prosjekter. Det kan dreie seg om fotoutstilling, bokutgivelse med fotografisk tilsnitt eller lignende prosjekter. Stipendet er ment å skulle stimulere medlemmer til å gå i gang med fotografiske prosjekter som av økonomiske grunner ellers vil være vanskelig å iverksette. Du finner informasjon om søknadskriteriene under medlemsfordeler.

Foto: Ingrid Hemming, Bergstaden Fotoklubb

Foto: Ingrid Hemming, Bergstaden Fotoklubb

Illustrasjonsbildet er ved Ingrid Hemming, det er hentet fra prosjektet og utstillingen – JIELEME – LIVET – i regi av Bergstaden Fotoklubb (Røros). Prosjektet fikk støtte i form av NSFF-stipend.