Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

NFFF – Nordisk Forbund for Fotografi inviterer til Nordisk mesterskap i Foto. Konkurransen har to digitale klasser : Farge (A) og Monokom (B).

Nordisk Fotomesterskap er en konkurranse mellom de forskjellige fotografer i Norden, tilhørende de respektive landsforbund, RSF (Sverige), NSFF (Norge), SKsL(Finland) og SDF(Danmark). Hver fotograf kan delta med inntil fire bilder i hver klasse. Samme bilde kan ikke brukes i begge seksjoner. Ved å senda inn bilder til konkurransen aksepterer fotografen att bildene brukes av arrangøren knyttet til visning og promotering av denne og kommende konkurranserEt bilde kan refuseres om juryen eller konkurransekomitéen anser at bildet ikke følgekonkurransereglene eller på annevis anses som avvikende. Arrangøren tar ikke ansvar for misbruk av copyright. Bildefilene ska ha formatet jpg, med maxformatet 1920px x 1080px (lengd x bredde) og størrelsen skavære max 2 MB. Det er fritt motiv og bildene skal ikke være premiert i tidligere Nordisk Fotomesterskap. Bilder som er nesten identisk med tidligere premierte bilder får ikke delta på nytt.

Innleveringsfrist : 15.april. Levering på :  NFFF side sider.