Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

FIAP arrangerer hvert annet år sin kongress. Der møtes FIAP-liaisons og en del andre. Hvert annet år, når det ikke er FIAP-kongress, arrangeres det Photo Meet, som er åpent for alle medlemmer i FIAP. Gjennom vårt FIAP-medlemskap har derfor alle NSFF-medlemmer anledning til å delta på Photo Meet. I 2017 arrangeres dette i Kina, og varer i 12 dager, fra 6.august til 17.august. Start og slutt er i Beijing, mens oppholdet er lagt til Shandong provinsen sør for Beijing. Prisen, det meste inkludert, er ca. kr 9000 / 10800 i henholdsvis dobbeltrom og enkeltrom. Fly t/r Bejing kommer i tillegg. Det tilbys også en tilleggstur med varighet fram til 22.august.

Program for arrangementet finner du her . Vil du melde deg på / søke om å bli med? Her er skjema for dette. Det er ekstremt viktig å sjekke visumregler, slik at dette er avklart før reisen.

Et Photo Meet er en ren fototur, hvor amatørfotografer fra hele verden møtes til fotoopplevelser.

Bilder fra turområdet, Shandong provinsen

Bilder fra område for tilleggs tur, Guizhou provinsen