Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

portrett_bjorn-riise

Gratulerer med ny webside!

Ja jeg tillater meg å si det, for det er for deg som medlem  av NSFF at vi har valgt å gjøre en stor jobb for å kunne gi deg en bedre opplevelse av nettsidene våre.
Det er hevet over enhver tvil at de gamle sidene var modne for revisjon.
Når det er sagt ,så går det både på utforming og innhold, ikke det at det manglet innhold, det var det sikkert nok av. Når det hele tiden kommer nytt og strukturen kanskje ikke er nok bundet så blir det fort mye på kryss og tvers.
Det var mye informasjon men ikke alltid lett å finne den.

Klar melding fra prosjektleder var at: «over tre klikk til mål var IKKE tema».

På et slik nettsted er det om å gjøre å få det meste så langt opp i dagen og med kort vei til målet. Målet er den informasjonen du til enhver tid søker, det være seg konkurranseregler resultater, møter eller referater. Det du møter i dag er ikke komplett, det gjenstår enda mye arbeid. Det vil sikkert være ting du ikke finner for det det rett og slett ikke er der enda!

Tematisering har vært en viktig rettesnor og vi håper den ikke er blitt krøllete på veien.

Det viktigste er på plass og vi bygger videre nesten hver dag.

Utfordringen er å finne de god ordene, som leder deg dit du vil, og at svaret ligger der.

Når du nå på din vandring gjennom dette nye nettstedet, noe du forhåpentligvis ikke opplever som en labyrint, noter ting du savner eller synes bør være med. Sjøl kan en stirre seg blind. Vær med å vær litt sheriff i den forstand at konstruktive forslag og tilbakemeldinger trengs og er ønsket. Send til post@nsff.no

Jeg skylder, prosjektleder Johnny Berg, ansvarlig for webdrift  og webutvikler Jan Arild Andresen og ikke minst webdesigner og redaktør for NSFF Magasinet Birgit Fostervold stor takk for all tid, kreativitet, vilje og pågangsmot i forbindelse med planlegging og bygging av det nye nettstedet vårt. Så må vi ikke glemme Halvor Larsen som alltid har en finger med. Han tar over nettstedet og vil være den som bli ansvarlig for å holde  det aktuelt og med rettidig informasjon til enhver tid. Han sier ikke nei takk til innspill og vil sammen med Birgit velge hva som er nsff.no mat eller heller stoff for Magasinet.

God søken håper du blir fornøyd med måten å finne fram på!

mvh

Bjørn Riise

leder NSFF